Гаранционни продукти, обслужване и информация

Perfect Style BG предлага на своите клиенти гаранция и гаранционно облсужване на следните категории продукти:

  • Всички видове и модели от категория „Обици“ със Златно Покритие Проба 585

(гаранция и гаранционно обслужване, не се предлага за „Обици“ в чието описание не е изрично посочено, че продукта е изработен със Златно Покритие Проба 585)

  • Всички видове и модели от категория „Комплекти“ със Златно Покритие Проба 585

(гаранция и гаранционно обслужване, не се предлага за „Комплекти“ в чието описание не е изрично посочено, че продукта е изработен със Златно Покритие Проба 585)

Гаранцията на изделията е за срок от 30 календарни дни, считано от датата на която е направена поръчка на сайта www.perfectstyle.bg

Гаранцията покрива производствени дефекти, отлепяне на елементи или камъни от продукта, промяна на цвета на изделието!

Гаранцията не покрива, счупвания, одрасквания, опадане на покритието по продуктите вследствие на удари в твърди предмети, контакт с препарати и парфюми!

В случай на установен производствен дефект, отлепяне на елементи или камъни от продукта, промяна на цвета на изделието, Perfect Style BG ще ремонтира или замени с нов от същия вид продукт за своя сметка!

В случай, че ремонт или замяна не е възможна поради изчерпана наличност, Perfect Style BG ще възстанови платената сума за продукта на Клиента (без сумата за доставка)!

Сумата ще бъде възстановена на клиента чрез банков превод или паричен превод, който клиента може да получи от удобен за него офис на куриерска фирма!

Заявки за гаранционно обслужване се обработват до 7 работни дни, като заявката трябва да бъде изпратена на имейл: info@perfectstyle.bg в свободен текст съдържащ две имена на клиента направил поръчката, описание на проблема и ясни снимки на дефектната част/и!

Заявки за гаранционно обслужване не се приемат по телефон!

За допълнителни въпроси може да се свържете с нас на имейл: info@perfectstyle.bg

Приятно пазаруване!

05.12.2020 година